Sanitair - Verwarming - Platte Daken - Zink en koper - Warmtepompen

U surft met een verouderde browser. Dit kan als gevolg hebben dat u de website niet op een correct manier te zien krijgt en ook niet alle toepassingen op de correcte manier zal kunnen gebruiken. U kan dit verhelpen door uw browser te updaten.

Materiaal

Thermische zonnepanelen

Gezien de huidige prijzen van brandstoffen en de vele milieubeperkingen, zijn zonnepanelen de ideale oplossing voor het verwarmen van sanitair water. Het is een economische en milieuvriendelijke vorm voor sanitair comfort. De collectoren kunnen van het vlakke type zijn, alsook vacuümbuizen zijn een mogelijkheid. De vlakke collectoren zijn prijs vriendelijker, de vacuümbuizen geven met een kleiner oppervlak hetzelfde resultaat.

Zonnecollectoren geven een dekking van 60% tot 70% dit wil zeggen dat men reeds van in de maand maart tot in september water kan verwarmen op zonne energie. Een bivalente bufferboiler (boiler met 2 warmtewisselaars) van 300 liter zorgt voor de opslag van het water.

Indien u van plan bent kortelings zonnecollectoren te plaatsen aarzel niet ons te contacteren wij geven u graag een woordje uitleg. Tevens kan u genieten van verschillende subsidies, deze kan u natrekken op www.energiesparen.be.

Sanitair

DS-Team plaatst niet alleen sanitaire leidingen, maar ook volledig geïnstalleerde sanitaire ruimtes met alles op en aan. Gaande van een budgetvriendelijke badkamer tot badkamers met whirlpool, Turks stoombad of zelfs met een sauna...

Verwarming

Bij DS-Team zorgen we ervoor dat we regelmatig bijscholingen volgen, Zodanig dat wij multidisciplinaire toepassingen in steeds modernere systemen kunnen samen voegen. Of de installatie nu werkt op stookolie of gas dit is beiden geen probleem. Ook vloerverwarming is een frequente opdracht voor DS-Team.

Onlangs zijn wij officieel Itho Daalderop dealer geworden Dit houd in dat wij op alle Itho daalderop producten een garantie van 5 jaar kunnen aanbieden.

De firma is ook officieel verdeler voor de vloerverwarming systemen van Viega en Viessmann.

Viessmann logo
Itho Daalderop logo
Viega logo
Hansa logo
Duravit logo
Geberit logo
Vola logo
Begetube logo
Hansgrohe logo
Vasco logo
Dornbracht logo
Jaga logo
Clou logo
Superia logo